A már megszokott módon ezen a héten sem marad el az ingyen játék, mely most a Last Day of June, és persze az EPIC oldalán tudjuk behúzni.


Egy ideje az Epic osztogatja számunkra a játékokat, eleinte még 2 hetente, most már pedig hetente érdemes (csütörtökönként) felnézni az oldalukra. A mostani játékot egészen egy hétig lehet beszerezni, azaz jövő csütörtökig. Nincs más dolgunk, mint felnézni az EPIC GAMES oldalára és fiókunkhoz hozzá adni ezt a 20 dolcsis játékot.

Forrás: Father Youtube Channel

Játékról:
A Last Day of June 2017-ben jelent meg PC-re és PS4-re, az Ovosonico fejlesztette és a 505 Games dobta piacra. Megjelenése után elég nagy számban sikerült eladni a játékból, valószínű a Story fogott meg sok embert.

Forrás: progzilla.com

A játék egy Carl nevű férfi köré épül, aki, miután elvesztette a feleségét júniusban egy autóbalesetben, deréktól lefelé lebénult és tolószékes lett. Igazából a játékban nagyrészt egy “harmadik” személy bőrébe kell bújnunk és megváltoztatni a balesetet körülményeit, hogy elkerülhető legyen a feleségével történt tragédia.

A gépigényét pedig itt láthatjátok:

Forrás: EPIC

Ezt olvastad már?