Fejlesztőstúdiót nyitott a PUBG játékért felelős vállalat és nagyszabású tervekkel készülnek a jövőre.


Nem lövünk túlságosan mellé, ha azt állítjuk, hogy a PUBG porondra lépésével lett igazán népszerű játékmód a Battle Royale. A játék sikere töretlen, a steam-es verzióval az elmúlt egy hónapban 357 ezren játszottak naponta, ami igen csak jó számnak mondható. Mindezen felül pedig már telefonon is pötyöghetnek a játékkal a gamerek, mert megjelent az Android és az iOS op-rendszereken is.

A sikert pedig természetesen a játékért felelős vállalat is kihasználja, ugyanis nemrég fejlesztőstúdiót alapítottak Striking Distance néven. Állítólag az új stúdió első komolyabb célja, hogy készítsen egyjátékos story mod-ot a PlayerUnknown’s Battlegrounds világában.

Forrás: Trusted Reviews

A fejlesztőstúdió élére sikerült egy igazi nagyágyút is szerződtetniük, Glen Schofield személyében, aki több, mint 50 játék elkészítésében működött közre, mint például a Dead Space, a Call of Duty Advanced Warfare, és a Call of Duty WWII.

Maga a projekt tehát még elég kezdeti fázisban van, de a következő időszakban biztosan hallani fogunk PUBG-vel kapcsolatos új információkról.

Kategória: JÁTÉKOK