A napokban derült ki, hogy az USA kihátrál a Kínával szembeni kereskedelmi háborúból és úgy néz ki, hogy tovább roboghat a piacon a Huawei. Nemsokára érkezik is az új középkategóriás mobilja.


Középkategóriás telefonnal folytatja a P-szériáját a Huawei, mely a P smart Z nevet kapta. Érdekesség a telefonban, hogy nem rendelkezik notch-csal, hanem egy felugró szelfikamerát kapott. A kamera egy másodperc alatt emelkedik ki a készülékből és a Huawei saját fejlesztésű motor- és emelőrendszere működteti. Elvileg elég strapabíró lesz, 12 kg-os nyomás is kibír. A hátlapon két szenzor kapott helyett, egy 16 megapixeles és egy 2 megapixeles.

A telefonkijelző 19.5:9 képaránnyal fog rendelkezni és 2340×1080 Full HD-s a kijelzővel. A belsejében egy 12 nm-es Kirin 710F chipkészlet van, ami nyolcmagos architektúrájával nagy teljesítményre és energiahatékonyságra képes. Az akksija 4000 milliamperórás.

A telefon 1. és 15. között érkezik három színben: éjfekete, zafírkék és smaragdzöld. Az javasolt fogyasztói ára 95ezer forint körül van, ami persze a hazai adózási rendszer miatt még változhat.


(via. 24.hu)


Ezt olvastad már?

Kategória: MOBIL