Gőzerővel készül a Google új okostelefonja, a Google Pixel 4 XL és kiszivárgott, hogy milyen külsőt kaphat.


Mostanában több mobil kinézete is úgy szivárgott ki a megjelenés előtt, hogy a tokgyártóknak küldött CAD-fájlok nyilvánosságra kerültek. Ilyen eset volt például a Huawei Mate 30 is, melynek kinézete ugyancsak egy tokgyártónak köszönhetően került napvilágra. A Google Pixel 4 XL esetében a OnLeaks és a Pricebaba készítette el a telefon esetleges kinézetét.

Így nézhet ki az új Google Pixel 4 XL.
Forrás: OnLeaks – Pricebaba / Twitter

Első ránézésre az szúrhat szemet, hogy nincs notch a készülék tetején. Ez azért van, mert a telefon két előlapi kamerát fog kapni és ezért a készítők inkább egy nagyobb kávát adhatnak a telefonnak. Szó esett a mobil kapcsán, hogy két különleges érzékelőt is kapni fog. Az egyik az Apple Face ID másolata lehet, a másik kapcsán pedig nem szivárogtak ki kézzelfogható adatok. A telefonon nem lesz külön ujjlenyomat-olvasó, valószínűleg a 6,25 hüvelykes érintőkijelző alatt kap helyet.

Forrás: Youtube

A telefon hátlapján egy négyszögletes felületen 3 szenzor lesz: egy általános kamera, egy 16 megapixeles telefotó kamera, továbbá egy távolságmérő (3D time-of-flight) érzékelő. Érdekesség még, hogy nem lesz a Pixel 4 XL-ben jack dugó, belülről pedig egy Snapdragon 855 és 6 GB Ram fog gondoskodni a készülék működéséről.


(via. Origo Tech)


Kapcsolódó: