Az Apple már 2016-ban szabadalmaztatta az Apple Watch-be beépített kamerát, de az azóta piacra dobott két órában még nem kapott helyet az újítás, viszont egyre több helyen keringenek a hírek, hogy nemsokára már tényleg fotózhatnak az Apple Watch tulajdonosok.


Érdekes megoldást szabadalmaztatott az Apple, ugyanis az Apple Watch-ben nem az órában lenne elhelyezve a kamera, hanem a szíj végén. A dolog úgy működne, hogy a szíj végén kapna helyet a kamera, amit a szíj felhajtásával tudnánk használni, a kijelzőn pedig mutatná nekünk a képet.

A MacRumors így képzeli el a megoldást.
Forrás: MacRumors

Ezt a megoldást az Apple már 2016-ban szabadalmaztatta az Egyesült Államokban és azóta már ki is jött 2 új Apple Watch, de egyelőre ezek még nem kapták meg a kamerás újítást. Ettől függetlenül több olyan hír látott napvilágot az utóbbi napokban, hogy a következő szériába már beépítik a kamerát. Mindenesetre hasznos megoldás lenne az Apple tulajdonosok számára a kamera, mert nem csak képeket és videókat lehetne vele készíteni, hanem mondjuk vonatozás közben videochatelni.


(via. Szifon.com)


Ezt olvastad már?

Kategória: MOBIL