Korábban írtunk már arról, hogy milyen csúcsmobilokra lehet számítani még idén. Az akkori források alapján augusztus 10-re dátumoztuk be az új Samsung Galaxy Note 10 szériát. Nem is lőttünk túlságosan mellé, ugyanis augusztus 7-én mutatják be a dél-koreai cég új termékeit.


Szinte már hozzászokhattunk, hogy minden évben érkezik a Galaxy Note újabb szériája és ez idén sem lesz másként. A mostani soros a Samsung Galaxy Note 10-széria. Amennyiben igazak a pletykák, úgy augusztus 7-én New Yorkban 3 modellt jelenthetnek be a szériából, melyből lesz egy 6,3 hüvelykes Note 10, egy 6,75 hüvelykes Note 10+ és talán egy Note 10 Pro. Újdonság, hogy valamelyik készülék már 5G modemmel is el lesz látva.

Állítólag így fog kinézni a Note 10+ (b) és a Note 10 (j)
(Forrás: OnLeaks – PriceBaba / Twitter)

Magáról a készülékek specifikációiról nem sok minden szivárgott ki. Valószínűleg az ujjlenyomat-olvasó az érintőkijelző alatt lesz és szó volt arról is, hogy 2in1 fülhallgató és töltő bemenet lesz, de a korábbi hírek ellenére mostanában nem sokat hallani erről az új megoldásról.

Mindenesetre a bemutató augusztus 7-én lesz és akik tűkön ülnek már az új Note-széria miatt, a neten is élőben követhetik az eseményeket.


Ezt olvastad már?

Kategória: MOBIL