Már egy ideje szó volt a Galaxy Tab A 8.0 (2019) modellről, pénteken pedig végre be is jelentette az érkezését a Samsung.


Egy ideje már volt szó a Galaxy Tab A 8.0 (2019)-ről, és végre nem csak pletykák érkeztek róla, hanem be is jelentette a Samsung pénteken a tablet érkezését. Próbáltak a földön maradni az árakkal úgy, hogy közben specifikációban is adjanak valamit a felhasználóknak.

Galaxy Tab A 8.0 (2019)
Forrás: Origo.hu

A Galaxy Tab 8.0 (2019) a szokásos elegáns Samsung kinézetet kapta, ami talán várható volt tőlük. A kijelzője 8 hüvelykes és maximum 1280×800 felbontásra lesz képes. Egy négymagos processzor, Qualcomm Snapdragon lesz benne, ami mellé párosodik 2GB ram, ami nem túlzottan sok, de az átlag felhasználókat bőven ki fogja elégíteni. A bővíthetősége 32 GB lesz és egy 5100 milliamperes akkumulátor fogja szolgáltatni az üzemidőt számunkra. Ez mellet a Samsung úgy döntött, hogy ajándékba ad hozzá 2 hónap YouTube Premium és 3 hónap Spotify Premium előfizetést, ha már hasonló használatra lett kihegyezve a készülék. Az Origo becslese szerint, olyan 50 ezer forintot fog kóstálni az ára, ami Samsung-viszonylatban egészen jónak számít. Véleményem szerint, a mindennapokra tökéletes lesz , viszont játékra nemigen lesz használható, az szinte biztos.


Kapcsolódó:

Kategória: OFF TOPIC