Mostantól lehetősége lesz a streamereknek, hogy csak az lássa az adást, aki előfizet a csatornájára.


Nem mondunk nagy dolgot, hogy a mai fiatalok sokaságának álma, hogy befutott streamer legyen. A Twitch-en egyre több gamer él meg abból, hogy egész nap a gép előtt ül és valamiféle játékot sugároz. Az elmúlt időben nagy szokás lett a donate, azaz adományozás és az előfizetés kedvenc streamerünk részére. Persze nem is gond ez, de azért legyen egy véglet mégis. Biztosan találkoztatok azzal a szituációval, hogy írni szerettetek volna egyik stremeretek csevegőjébe és a következő üzenet kaptátok: “sajnos mivel nem vagy előfizető, így nem írhatsz a csevegőbe.” Hát elég tré helyzet, hogy ha nem fizet az ember, elégedjen meg azzal, hogy csak nézi az adást.

Forrás: Digitaltrends.com

A Twitch a napokban pedig bevezette, hogy a streamelő mostantól beállíthatja azt is, hogy csak előfizetők nézhessék az adást. Persze kisebb streamerek örülnek, ha csak simán össze tudnak harácsolni pár száz nézőt, viszont a nagyobb streamerek, nem csodálkoznánk, ha rárepülnének az új funkcióra egyhamar.

Forrás: Blizzard

A napokban megkérdeztek pár nagyobb streamert az új funkcióról és a legtöbb felháborodva azt mondta, ő bizony nem süllyed le erre a szintre, ez már tényleg átesik egy másik kategóriába, ami a pénz hajhászása. Érdemes kivárni a végét, hogy is fog ez a funkció szuperálni, mert egyenlőre csak béta verzióban lehet használni, az se biztos, hogy bent maradt ez a lehetőség.


Ezt olvastad már?